Header
Header

Over NieuwWonen Purmerend

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in de regio's Purmerend of Waterland die aansluit op jouw woonwensen? Dan begint je zoektocht op NieuwWonen Purmerend, een initiatief van de NVM Nieuwbouwspecialisten in deze regio in samenwerking met de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA).

Nieuwbouwaanbod op één website
NieuwWonen Purmerend laat jou op een overzichtelijke manier kennismaken met het nieuwbouwaanbod van de NVM Nieuwbouwspecialisten in Purmerend. Je hoeft jezelf dus niet meer bij verschillende nieuwbouwmakelaars en op verschillende projectwebsites in te schrijven. NieuwWonen Purmerend biedt een overzicht van nieuwbouwaanbod in Purmerend en omstreken. Daarnaast vind je op NieuwWonen Purmerend het nieuwbouwaanbod van de regio's Amsterdam, Haarlem en Zaanstreek.

Als eerste op de hoogte
NieuwWonen Purmerend is een platform waar vraag en aanbod elkaar treffen: als je je woonwensen invult, ontvang je als eerste alle ontwikkelingen over nieuwe projecten die aansluiten op jouw woonwensen. Makkelijk toch? Zo ben je als eerste op de hoogte van projecten die in de nabije toekomst in de verkoop gaan. 


Veilig en vertrouwelijk
Ook als jouw droomhuis nog niet tussen het nieuwbouwaanbod staat, biedt NieuwWonen Purmerend mogelijkheden. Als er andere zoekers zijn met vergelijkbare wensen brengen wij die belangstelling onder de aandacht van projectontwikkelaars en gemeenten. Wie weet wordt jouw woondroom dan werkelijkheid! Om deze reden is het ook erg belangrijk om je woonwensen zo volledig mogelijk in te vullen. Vanzelfsprekend gaat NieuwWonen Purmerend veilig en vertrouwelijk om met jouw gegevens.

Woonevents
We informeren je niet alleen via deze website, maar ook via onze nieuwsbrief en sociale media zoals Facebook en Instagram. Daarnaast organiseert NieuwWonen Purmerend regelmatig woonevents, waar je je persoonlijk kunt laten informeren over de meest recente nieuwbouwontwikkelingen in Purmerend.

NVM Nieuwbouwspecialisten Purmerend
NieuwWonen Purmerend is een initiatief van Sopar Makelaars, een NVM Nieuwbouwspecialist in de regio's Purmerend en Waterland, in samenwerking met de MVA.

Landelijk netwerk
NieuwWonen Purmerend is onderdeel van de overkoepelende coöperatie NieuwWonen Nederland en één van de ongeveer 25 regionale NieuwWonen-platforms. Vast onderdeel van dit netwerk zijn ook Funda, NVM en NVM statistics.