Wheerlicht, Purmerend: online inschrijving start zaterdag 4 juli

03 juli 2020

In Wheerlicht woon je straks in één van de groenste wijken van Purmerend, in een appartement met een ruime woonkamer, een comfortabele badkamer en grote slaapkamers. Klinkt dat niet goed? De online inschrijving start a.s. zaterdag 4 juli. 

Wheerlicht is een robuust en expressief gebouw met appartementen die volledig zijn ingericht op een unieke, prettige woonbeleving. Hier geniet je van hoog comfort en een grote hoeveelheid daglicht dat door de grote raampartijen binnenkomt. Bovendien is het heerlijk vertoeven op je balkon of terras pal aan het water!

Wheerlicht zal verrijzen in de strook tussen de Churchilllaan en de Richard Holstraat in Purmerend. Door deze ligging is er sprake van een uitermate goede bereikbaarheid. Niet alleen via de weg, maar bijvoorbeeld ook met het openbaar vervoer. 

Heb je interesse in een appartement in Wheerlicht? De online inschrijving start op zaterdag 4 juli via de projectwebsite www.wheerlichtpurmerend.nl. Inschrijven is mogelijk tot zondag 12 juli 2020, 17:00 uur.