Neck-Zuid, Wijdewormer | Nog enkele bouwnummers beschikbaar

18 april 2019

In een groene omgeving aan de rand van Purmerend, op een plek waar je totale rust vindt, wordt Neck-Zuid gerealiseerd. Dit nieuwbouwplan bestaat uit 42 woningen uitgevoerd in verschillende woningtypen. De verkoop is inmiddels gestart en verloopt voorspoedig. Op dit moment zijn er nog slechts enkele bouwnummers vrij.

Neck-Zuid ligt aan de rand van Neck, een klein dorpje met nog geen 1.000 inwoners, en op steenworp afstand van Purmerend. In het dorp zijn een aantal sportfaciliteiten, een school, kapper, restaurants en een dorpshuis. Voor boodschappen stap je even of de fiets of in de auto om naar Purmerend te gaan. 

Het project kenmerkt zich door de dorpse en groene omgeving, goede locatie in de Randstad en de diversiteit aan woningen. Je hebt kunt hier namelijk kiezen uit hoek- en tussenwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Wil jij nieuw wonen in een bestaand dorpje aan de rand van Purmerend en dichtbij Amsterdam? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele status.