De Vaart, Purmerend | Laatste appartement beschikbaar

01 april 2019

Wil jij elke dag genieten van een prachtig uitzicht over het Noordhollands Kanaal of over de Weidevenne? En wil je wonen in een geliefde, sfeervolle wijk met veel groen en water? In appartementencomplex De Vaart is nog één appartement beschikbaar. 

De Vaart wordt een markant appartementengebouw bestaande uit twee delen, aaneengesloten door een transparante verbinding met glazen gevel. In totaal telt De Vaart 30 koopappartementen, allemaal voorzien van een groot terras van circa 15 m². Op dit moment is alleen bouwnummer 1 nog vrij. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 151 m² en een vraagprijs vanaf €484.000 v.o.n. 

Vanuit het luxe appartementengebouw heb je als bewoner een rijk uitzicht over het water, met langstrekkende binnenvaart en pleziervaart. Een ander voordeel van deze locatie is dat het stadscentrum van Purmerend en de voorzieningen in de wijk Weidevenne op loopafstand liggen.

Heb jij interesse in dit prachtige, ruime en lichte appartement op een centrale locatie? Wacht niet langer en neem contact op met de verkopend makelaar.