De Open Veste, Purmerend | Denk mee over de 'uitontwikkeling'

05 april 2019

De Open Veste wordt een ommuurd wijkje, omgeven door groen en water, met open verbindingen naar de omliggende wijken. Een bijzondere ontwikkeling op een bijzondere plek! De grove lijnen zijn inmiddels bepaald. Geïnteresseerden krijgen nu de kans om mee te denken over de verdere 'uitontwikkeling'.

De ‘Open Veste’ is een nieuwbouwontwikkeling op een schitterende locatie op het meest zuidelijke puntje van Kop West in Purmerend. Het betreft appartementen vanaf 50 m² GO en eengezinswoningen vanaf 138 m² GO. Bouwveld F ofwel ‘het bolwerk’ is gelegen ‘in de bocht’ direct aan het Noordhollands kanaal op een idyllische plek en toch op loopafstand van het centrum.

Wil jij meedenken over de indeling van de woningen en appartementen, invulling van het groen en parkeren in de buurt? Kom dan 11 april naar het woonpanel waarbij de ontwikkelaar en architect aanwezig zijn. Aanmelden kan via deze link

Het woonpanel wordt gehouden op donderdag 11 april 2019 om 19:00 uur in Pop- en Cultuurpodium P3 in Purmerend. Eerst is er een presentatie over het project en de invulling van de avond. Daarna gaan de aanwezigen in groepjes met de verschillende thema's aan de slag.

Belangrijk: het woonpanel is geen verkoopbijeenkomst. De woningen gaan waarschijnlijk eind 2019 in verkoop.