Vennestaete / Wales Purmerend

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Vennestaete / Wales Purmerend

Deze luxe appartementengebouwen worden nét ten oosten van "de Melkwegbrug" gerealiseerd en zijn op loopafstand van het centrum van Purmerend. Het betreft de laatste bouwlocatie op de kop van Weidevenne, genaamd Wales. Het project bestaat uit 3 statige gebouwen, pal aan het Noordhollandsch kanaal. De ranke architectuur maakt dit een volwaardige afsluiting van het gebied. De gebouwen zijn zodanig gepositioneerd dat het uitzicht optimaal is benut.

Het overgrote deel van de 61 riante appartementen en 2 grondgebonden seniorenwoningen beschikken over 4 of meer kamers. Op ieder gebouw worden 2 penthouses gerealiseerd, waarvan 1 tweelaags met riante terrassen en privé lift in de woning. Ze vormen feitelijk vrijstaande villa's bovenop de drie torens. Een unieke woonbelevenis!

Vrijwel alle appartementen beschikken over ruime, goed op de zon georiënteerde terrassen van tenminste 15m2 en eigen aan de appartementen toegekende parkeerplaatsen.

Inschrijving:
Diegene die zich als geïnteresseerde middels de website Vennestaete.nl heeft aangemeld zullen met voorrang worden behandeld op basis van datum en tijdstip van aanmelding en worden benaderd door een van voormelde makelaars
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Brochure Vennestaete


Download Brochure Vennestaete
Brochure Vennestaete

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: