Koopprijs

Van € 369.500 - € 489.500

Aantal woningen

1

Woonoppervlakte

144 m2 tot 160 m2
Inhoud
403 m3 tot 448 m3

Omschrijving

17 januari 2018 De feestelijke handeling ter ere van de start bouw Klein Where fase I.

Dit jaar woont u al in uw nieuwe huis!

Nieuwbouwproject Klein Where in Purmerend wordt ontwikkeld tussen het water van de Where en het groen van het Leeghwater park. Deze nieuwe woonwijk wordt vlakbij de binnenstad van Purmerend gerealiseerd.

Het bedrijventerrein De Where ligt op de kruising van de Where en de Purmerringvaart. Dit gebied _ dat we Klein Where hebben genoemd - wordt de komende jaren omgevormd naar een woonwijk. Hier zullen ca. 125 nieuwbouwwoningen worden gerealiseerd. Deze huizen liggen straks aan het water, in het groen én vlakbij de binnenstad van Purmerend. Klein Where is wonen op z'n mooist!

Gevarieerde nieuwbouw woningen
Klein Where Ontwikkeling BV werkt samen met architect Mulleners + Mulleners aan de uitwerking van het plan. We zijn bezig om de precieze verkaveling te bepalen. Dat wil zeggen dat we vastleggen waar we welk type woningen gaan realiseren. Dit zal een mix worden van rijwoningen, rug-aan-rug woningen, tweekappers, dijkwoningen en een vrijstaande woning. Daarnaast zijn we bezig met de uitwerking van de plattegronden van deze verschillende types.

Schijf je in via de projectwebsite!
https://www.kleinwhere.nl/

Lees verder...

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Kruitmolen in het project Klein Where fase 1